AutoPartner med 8% rabat

Slip for høje værkstedsregninger og betal kun for det du får. Du får 8% rabat hos AutoPartner- uanset bilens mærke og alder.

Få 8% rabat på servicedele samt arbejdsløn hos AutoPartner som FDM medlem.

Sådan får du rabat

  1. Kontakt dit lokale værksted. Husk at oplyse at du er FDM medlem allerede ved første henvendelse.
  2. Når beløbet, fratrukket din FDM rabat, er tastet ind på dankortterminalen, skal du:
  3. Køre dit FDM fordelskort igennem dankortterminalen.
  4. Kortet godkendes.
  5. Betal herefter med kort eller kontant.

OBS! Enkelte værksteder har ikke dankortterminal - her skal FDM fordelskortet fremvises inden betaling.

Google MapMere om fordelen

AutoPartner reparerer og servicerer altid din bil efter bogen og benytter kun reservedele af høj original kvalitet i samme høje standard, som din bil er "født" med - men til en lavere pris. Samtidig bevarer du din fabriksgaranti. Som FDM medlem får du 8% på hele regningen.


AutoPartner tilbyder

Få service og bilreparation på alle biler uanset mærke og alder. AutoPartner værkstederne benytter reservedele af original kvalitet og klarer også udbedring af stenslag. Medarbejderne på AutoPartners værksteder er løbende på efteruddannelse, og du får en direkte dialog med den mekaniker, der servicerer din bil. Hos AutoPartner betaler du kun for det du får, og du bevarer din fabriksgaranti.

Hos Autopartner kan du også booke hjulskifte og få hjulopbevaring.

Se dine muligheder hos AutoPartner.dk

Er du også ramt af allergi?

Så tilbyder AutoPartner et filter, der kan hjælpe på vej, nemlig det allergivenlige filter FreciousPlus. Husk, at hos AutoPartner får du 8 % på regningen.

Læs mere


AutoPartner kvalitetskontrolleres af FDM

FDM kvalitetskontrollerer alle AutoPartner værksteder mindst 1 gang årligt. FDM kommer uanmeldt og tjekker bla. om arbejdet på din bil er udført korrekt, om fakturaen stemmer - dvs. du betaler ikke for mere end det udførte arbejde. FDM kontrollerer f.eks også, om der er ekstra ting på bilen, der bør repareres og om formalia er overholdt, så din nye bil bevarer fabriksgarantien.

Vidste du, at AutoPartner giver 3 års garanti på udført arbejde? Læs mere her 

 

Begrænsning

Der ydes ikke rabat på specialdele eller kampagnetilbud. Rabatten kan ikke kombineres med øvrige rabatordninger. Rabatten gives på de AutoPartner værksteder, der er tilmeldt aftalen. Find dit værksted øverst på siden.

Ikke alle værksteder er med i FDM aftalen. På kortet kan du se, hvor du får rabat.


Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med AutoPartner. Alle oplysninger og priser stammer fra AutoPartner. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.


Stærk fordel som Plus-medlem

Er du FDM Plus-medlem, så husk at du kan få tjekket din bilreparation af FDMs eksperter, hvis du bruger et værksted fra denne FDM fordelspartner.
Det er bare én af de stærke, ekstra fordele du får som FDM Plus-medlem.

Læs mere

Leder du efter en specifik rabat?