Dansk Bilglas med 20% rabat

Som FDM medlem får du 20% rabat på reparation af stenslag samt udskiftning af front-, bag- eller sideruder hos Dansk Bilglas. Dansk Bilglas er en landsdækkende kæde.
Som FDM medlem kan du få 20% i rabat på reparationer hos Dansk Bilglas.

20% på reparation og udskiftning af ruder

Sådan får du rabat

  1. Når du bestiller tid, skal du oplyse, at du er medlem.
  2. Medbring dit FDM fordelskort, når reparationen skal udføres.
Som FDM medlem kan du få 20% i rabat på reparationer hos Dansk Bilglas.


Mere om fordelen

Hvis uheldet er ude, kan du som FDM medlem få udskiftet eller udbedret stenslag i din bilrude med rabat hos en af Danmarks førende specialister indenfor bilglas. Der ydes ikke rabat på kampagnepriser.

Hvis uheldet er ude

Rengør området omkring stenslaget og placér hurtigst muligt en af de udleverede mærkater fra Dansk Bilglas over hullet. Undgå at placere i synsfeltet. Ring til Dansk Bilglas og aftal en tid for en reparation af stenslaget - kig ind på Dansk Bilglas hjemmeside og find frem til det autoglasværksteder, som er nemmest for dig at besøge. Dansk Bilglas tilbyder også at komme ud til dit arbejdssted eller privatadresse for at udbedre stenslag.

Få stenslaget lavet hurtigt

Vi vil fra FDMs side fraråde dig at køre rundt igennem længere tid med et stenslag i dine bilrude, da et stenslag potentielt kan udvikle sig og skabe en farlig situation for din og andres sikkerhed under kørsel.

Du kan finde dit værksted og bestille tid ved at klikke her. Reparationen bliver udført på under en halv time. Til generel information finder du her en oversigt over, hvordan fejl på forruden bliver vurderet til syn.

Reparation på privatadresse

Du skal påregne et mertillæg ved besøg af Dansk Bilglas på din privatadresse eller på dit job (kun brofaste øer). Ring og hør mere på 70 11 55 55.

Begrænsninger

  • Der ydes ikke rabat på miljøafgiften eller ved reparation af forsikringsskader
  • Bemærk, der ydes ikke rabat på miljøafgiften eller forsikringsskader.
  • Der ydes ikke rabat på kampagnepriser. 
Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Dansk Bilglas. Alle oplysninger og priser stammer fra Dansk Bilglas. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.


Stærk fordel som Plus-medlem

Er du FDM Plus-medlem, så husk at du kan få repareret stenslag i din bilrude hos dansk bilglas.
Det er bare én af de stærke, ekstra fordele du får som FDM Plus-medlem.

Læs mere

Leder du efter en specifik rabat?