Dinitrol undervognsbehandling

Som FDM medlem får du 15% rabat på rustbeskyttelse hos Dinitrol-centre over hele landet.
Som FDM medlem kan du få 15% rabat på Dinitrol undervognsbehandling og rustbehandling

Få 15% rabat på Dinitrol undervognsbehandling som FDM-medlem. 

Sådan får du rabat

  1. Find dit ønskede Dinitrol Center ved at klikke på ovenstående link
  2. Book online og få din rabat
  3. Værkesteder der ikke online booking står separat, ring og bestil tid, husk at oplyse dit FDM medlemsnummer for at få rabatten
Som FDM medlem kan du få 15% rabat på Dinitrol undervognsbehandling og rustbehandling


Mere om fordelen

Høj luftfugtighed og temperaturer mellem 10 og 18 grader store dele af året skaber ideelle betingelser for rust, og gør det danske klima til et af verdens mest rustfremmende. Store mængder af fugt i din bils hulrum udsætter din bil for rustangreb allerede inden for første leveår. Men det er der heldigvis råd for.

Når du investerer i en Dinitrol-behandling, giver du din bil de bedste forudsætninger for at overleve i det hårde danske klima. Herved forebygges der mod rustangreb, som på sigt vil have konsekvenser for din bils sikkerhed. Rustbeskyttelse er derfor det sikre valg, når du ikke vil gå på kompromis med din bils levetid og sikkerhed.

Mere end 50 år med udførelse og udvikling af rustbeskyttelse til biler i et af verdens mest rustfremmende klimaer giver Dinitrol en sikker behandling med detaljerede sprøjteskemaer til alle bilmodeller, grundig uddannelse af sprøjteteknikkere og løbende kontrol ved Teknologisk Institut.
 

Garanti for sikkerhed 

Dokumentation for korrekt udført arbejde
Dinitrol Fotodokumentation er din tryghed for at bilen har undergået den omfattende og nødvendige adskillelse i behandlingsprocessen

Blåstemplet kvalitet
Som landsdækkende kæde er Dinitrol kontrolleret og godkendt af Teknologisk Institut. Kontrolordningen stiller, som Danmarks mest omfattende ordning, strenge krav til centret. Dinitrol er derfor din sikkerhed for den højeste kvalitet.  

Automatisk 30 års garanti til nye biler
Biler under 12 måneder, der behandles med Dinitrol, tildeles automatisk 30 års garanti mod gennemtæring ved genbehandling hvert 3. år. 

Læs mere om Dinitrols behandlinger og behandlingsmetoder på dinitrol.dk

Bemærk at enkelte Dinitrol centre ikke er med i aftalen. Find Dinitrol centre med FDM medlemsrabat på denne liste.
 
 
Begrænsning

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud. Der ydes ikke rabat på miljøafgift og tilvalgsprodukter. Rabatten ydes på Dinitrol Dobbelt-, Special- og efterbehandlinger.

Rabatten ydes ikke på delbehandlinger.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Dinitrol. Alle oplysninger og priser stammer fra Dinitrol. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.
 

Læs FDMs råd om rustbeskyttelse


Fakta om rustbeskyttelse
Behov for ekstra rustbeskyttelse af nye "billige biler"
Rustbeskyttelse af nye biler

Leder du efter en specifik rabat?