Euromaster - dæk og autoservice

Få op til 10% rabat som FDM medlem, når du handler hos Euromaster. Her kan du få autoservice på 35 højt specialiserede værksteder fordelt over hele Danmark.

Få op til 10% rabat som FDM medlem.

Sådan får du rabat

  1. Medbring dit FDM medlemskort i butikken
  2. Beløbet fratrækkes rabatten og tastes ind på dankortterminalen
  3. Kør dit FDM fordelskort igennem dankortterminalen og vent på godkendelse
  4. Betal herefter som normalt med kort eller kontant etc.

Google MapRabat på dæk og fælge

Rabatten gælder kun hos Euromaster-centrene og kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Euromaster anbefaler: Skift dæk, når årstiderne skifter

Vinterdæk og sommerdæk er udviklet til at imødekomme kørsel under meget forskellige vejforhold, og hvor vinterdæk er særligt velegnede til at bevare et sikkert vejgreb under kørsel på kolde og glatte veje, er sommerdæk tilsvarende udviklet med fokus på kørsel på varme og tørre veje.

EUROMASTER er specialister i dæk og giver dig kompetent rådgivning i forhold til valg af dæk og fælge, baseret på dit personlige kørselsbehov og dine specifikke kriterier. Dæk er nemlig ikke bare sommerdæk og vinterdæk, og de giver dig personlig vejledning i forhold til, hvilke dæk, der bedst matcher dit primære kørselsbrug (bykørsel eller kørsel på landevej/motorvej) i forhold til brændstoføkonomi, bremselængde, komfort, lydniveau, stabilitet og vejgreb.

De udfører også autoservice og servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang. Med 35 centre fordelt i hele landet kan du nemt få kontrolleret bremser, sporing, støddæmpere, aircondition, udstødning, TPMS osv. Læs mere om Euromasters Mastertjekservice.

Hos Euromaster kan du også booke hjulskifte og få hjulopbevaring.

Mere om Euromaster

De har bl.a. alle de kendte kvalitets-dækmærker som Michelin, Continental og Goodyear samt et stort sortiment af alufælge. Du får 14 dages dæktilfredshedsgaranti, når du køber dæk. Det indebærer, at du inden for de første 14 dage kan bytte til et nyt sæt dæk uden at skulle betale andet end en eventuel difference i pris – servicen er inkluderet.

Begrænsning

Rabatten gælder kun hos Euromaster-centrene og kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Euromaster. Alle oplysninger og priser stammer fra Euromaster. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.


Stærk fordel som Plus-medlem

Er du FDM Plus-medlem, så husk at du kan få tjekket din bilreparation af FDMs eksperter, hvis du bruger et værksted fra denne FDM fordelspartner.
Det er bare én af de stærke, ekstra fordele du får som FDM Plus-medlem.

Læs mere

Leder du efter en specifik rabat?