BAUHAUS med 6 % rabat

BAUHAUS blev af FDMs medlemmer valgt som Årets Fordelspartner 2017. Få 6 % rabat på hele sortimentet – både i butik og på webshop.
Opnå Bauhaus rabat som FDM-medlem

Få 6% rabat på hele sortimentet.  

Sådan får du rabat

Butik: Aflever dit FDM-fordelskort ved kassen inden betaling.

Webshop:

  1. Når du er på siden "indkøbskurv” er der under totalprisen feltet ”Er du tilknyttet et loyalitetsprogram i BAUHAUS?”, tryk på ”Klik her”.
  2. Derefter skriver du dit medlemsnummer i det tomme felt.
  3. Vælg ”FDM” som organisation og tryk på ”Kontrol”.

Herefter kan du fortsætte betalingsprocessen.

Opnå Bauhaus rabat som FDM-medlem


Mere om fordelen

Står du og skal have malet soveværelset eller kunne du godt tænke dig at få lagt en ny terrasse i haven?

Der føres et bredt sortiment i vareområder som belysning/el-artikler, VVS, værktøj, isenkram, malervarer, alt til gulv samt træ- og bygningsartikler, og BAUHAUS dygtige medarbejdere står klar til at give dig gode råd og vejledning.

Et varehus rummer et varesortiment på mere end 120.000 varenumre, og alle varehusene har tilknyttet et stort velassorteret havecenter.

Hos BAUHAUS kan du også finde en masse tilbehør til bilen, båden og din cykel. Lige fra batterier og ladere til bådmaling og cykelholdere.

BAUHAUS har været etableret i Danmark siden 1988 og har idag 16 varehuse rundt om i Danmark og i de større byer.

Begrænsning

Rabatten gælder på alle varer og produkter i BAUHAUS, også tilbudsvarer, med mindre BAUHAUS gør opmærksom på at ”rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter”. Rabatten kan ikke kombineres med ordninger udenfor FDM-regi. Der ydes ikke rabat ved køb af gavekort.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med BAUHAUS. Alle oplysninger og priser stammer fra BAUHAUS. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Leder du efter en specifik rabat?