G4S Låse

Som FDM medlem opnår du 15 % på installation af nye låse gennem G4S låseafdeling.

Få 15 % rabat på installation af nye låse.

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Bekræft dit medlemskab af FDM og få rabatten.

Bekræft dit medlemskab

 Mere om rabatten

Som FDM medlem opnår du 15 % på installation af nye låse gennem G4S låseafdeling.

Er dine låse mere end 10 år gamle, så er det på tide at få efterset dem. Stop indbruddet før det sker, udskift dine gamle låse til nye. G4S låseafdeling er landsdækkende og er leveringsdygtig i alt indenfor låse. Effektive låse giver effektiv sikring. Hos G4S har vi vores egen afdeling til installering af låse. Denne afdeling har base i Århus, Kolding, Aalborg og København.

Service

Hos G4S låseafdeling har ledere og låsesmede stor ”knowhow” indenfor traditionelle låse, samt elektroniske låse og sikringsprodukter. Og vi tilbyder vi alt lige fra servicering og montering af alle låsetyper til reparation, omkodning, døroplukning og el-aflåsning.Vi er specialister i montering og servicering af alle typer låse - såvel mekaniske som elektriske. Alle former for låsearbejde udføres af vores specialuddannede låsesmede.

Produkter

Vi sælger produkter fra Abloy, som er verdens førende leverandør inden for løsninger til komplet sikring af døre. Dette er med udgangspunkt i kundernes behov for tryghed, sikkerhed og brugervenlighed. G4S er et af kun seks autoriserede servicecentre, der findes i Danmark, hvilket vi er meget stolte over.
Specielt ved institutioner og virksomheder tilbyder vi større låsesystemer fra Abloy, hvor der fokuseres på den enkelte kunde og deres individuelle behov. Udvalget er stort, og der findes mange forskellige nøglekombinationer, helt præcis 1,97 milliarder. Abloy har investeret i patenter, som er gældende indtil 2031.

Guld-certificeret Ruko Center

Vi er et guld-certificeret Ruko Center, som er den højeste certificering hos Ruko. Dette betyder, at du som kunde er garanteret en stor faglig grundighed og høj ekspertise. Vi forhandler også adskillige nøgler og låsesystemer fra Ruko, både til private kunder og virksomheder. Udefra kan låsecylindere se ens ud, men den indvendige mekanisme er langt fra ens. Dette er alt efter hvilket produkt, der vælges til sikring af din bolig eller virksomhed.

Fremtidens adgangskontrol

Vi er forhandler af Salto adgangskontrol, hvilket vi vil betragte os selv som eksperter i.Salto er markedsledende indenfor offline enheder til alle typer af døre. Vi fører fuldt produktprogram og kan hjælpe din virksomhed med avancerede løsninger som er nemme at anvende i det daglige.

Totalleverance

Som kunde i G4S har du mange muligheder for at sikre din virksomhed eller som privatperson din bolig, vi tilbyder tyverialarmer, adgangskontrol, videoovervågning og meget andet.Og da vi har egen låseafdeling, kan vi også tilbyde at udføre låsen og cylinderen i døren.

Alt i mekanisk sikkerhed

Vi har de rette kompetencer for også at kunne løse de mest komplekse sikringsopgaver. Så hvad end du har brug for, så giv os opgaven, så løser vi den. Vi kan bla. tilbyde stålkarme, sikringsdøre, pullertanlæg, gittersikring og meget mere.

Beredskab

G4S kan levere en landsdækkende låseservice. Derudover yder vi døgnvagt i Århus og omegn.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med G4S Låse. Alle oplysninger og priser stammer fra G4S Låse. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?