Call me - 20% rabat og spar oprettelsen

Call me giver dig 20% rabat på din talepakke i de første 6 måneder og oprettelse til 0 kr. Rabatten får du ved køb af ny mobil eller talepakke (undtagen Basic).
Som FDM-medlem kan du få 20% rabat hos Call me - og spare oprettelsen.

Spar 20% rabat på din talepakke i 6 måneder og spar 99 kr. i oprettelse, når du er medlem af FDM.  

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Bekræft dit medlemskab af FDM og få rabatten.

Bekræft dit medlemskab

 

Som FDM-medlem kan du få 20% rabat hos Call me - og spare oprettelsen.


Tag mobilen med på ferien og slip for bekymring om regningen!

Med et abonnement hos Call me inkl. Just Like Home Europa, kan du tale, bruge SMS/MMS og surfe løs i hele 37 lande i Europa til samme pris som i Danmark. Hvis du f.eks. er på kør-selv-ferie igennem Europa og ikke vil bekymre dig om mobilregningen, kan du med fordel benytte dig af dette tilbud. Samtidig får du 20% rabat de første 6 måneder som FDM-medlem. Besøg Call me's hjemmeside.


Få det ultimative abonnement til dit barn

Hos Call me har de sammensat et abonnement som er særligt egnet til de mindste i familien, og til at give tryghed til dig som forælder. Som FDM medlem kan du oveni købet spare 20% på abonnementet de første 6 måneder. Læs mere 


Mere om rabatten

Call me lever af kommunikation og tror på, at god kommunikation er altafgørende for, at vi trives som mennesker, og har derfor startet "Tal ordentligt"-bevægelsen. Se filmen og hør virksomhedens CEO fortælle om, hvordan bevægelsen startede – og hvorfor "Tal ordentligt" er en grundsten for dem.

Hvilken stemme giver du videre? – læs mere her.


 


Jeg har glemt at angive at jeg er FDM-medlem, hvad gør jeg? 

Hvis du allerede har bestilt en ny mobil, eller en talepakke uden mobil, men har glemt at angive du er FDM-medlem i købet, kan du kontakte Call me's kundeservice og oplyse dit FDM-medlemsnummer. Herefter vil de pålægge rabatten manuelt på dit køb. Bemærk dog, at du skal kontakte kundeservice indenfor 14 dage efter dit køb for at kunne få din FDM-rabat.
 

Får jeg rabat igen hvis jeg gentegner abonnementet ved fx køb af en ny telefon hos Call me?

Ja, ved gentegning får du igen 20 % rabat på din talepakke de efterfølgende 6 måneder. Hvis din første rabatperiode ikke er slut, stopper den og erstattes af den nye 6 måneders periode.
 

Ring til Call Me's kundeservice

De hjælper dig gerne med at finde en ny mobil og talepakke, der passer til dit behov. Ring 4366 9090 mandag-torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 9-15. Husk at bede om FDM-rabat og oplys dit FDM-medlemsnummer.


Begrænsning

Husk, at du kun kan få din FDM-rabat én gang pr. køb. Vær opmærksom på, at du ikke kan benytte denne rabataftale med andre rabataftaler på samme køb. FDM-rabatten gælder kun, hvis du samtidig får en talepakke med eller uden mobil. Der gives dog ikke rabat på Basic talepakken. Hvis du skifter produktpakke i rabatperioden bortfalder rabatten. Der tages forbehold for pris- og abonnementsændringer. Du kan altid finde de aktuelle priser uden rabat på callme.dk


Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Call me. Alle oplysninger og priser stammer fra Call me. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?