Arp-Hansen Group

10% rabat på hoteller i indre København, når du booker online. Bemærk at rabatten gælder, hvor der er FDM aftalepris.

10% rabat på overnatning når du booker online

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Bekræft dit medlemskab af FDM og få rabatten.

Bekræft dit medlemskab

 Mere om rabatten

Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er placeret på de bedste adresser i centrum af København.

I området omkring Rådhuspladsen er der tre hoteller, hvor The Square har adresse på selve Rådhuspladsen. Derudover ligger det stilfulde Imperial Hotel og det klassiske og charmerende Grand Hotel tæt på Rådhuspladsen, gode restauranter, underholdning og Københavns Hovedbanegård.

På den anden side af Københavns Hovedbanegård ligger vores hoteller på Kalvebod Brygge. Her ligger det spektakulære temahotel, Tivoli Hotel & Congress Center, samt det unikke og moderne hotel, Copenhagen Island.

Arp-Hansen Hotel Group har flere hoteller i området omkring Kongens Nytorv: Det romantiske 71 Nyhavn Hotel, det eksklusive Phoenix Copenhagen og det maritime Copenhagen Strand.

Overnatter du i dette område, er du i gåafstand til Det Kongelige Teater, shopping muligheder, gode restauranter, seværdigheder og kulturoplevelser.

Alle hotellerne ligger i centrum af København – på nær ét. Lidt nord for København finder du det charmerende Gentofte Hotel, beliggende i idylliske og naturskønne omgivelser.

Derudover er Wakeup Copenhagen også en del af Arp-Hansen Hotel Group med to centralt beliggende hoteller i København samt et nyt hotel i Århus på vej i sommeren 2017.

På Arp-Hansen Hotel Groups hoteller bor du både centralt og på hoteller med skøn atmosfære, så du kan nyde dit hotelophold.

Her får du rabat:

  • Phoenix Copenhagen
  • 71 Nyhavn Hotel
  • Copenhagen Strand
  • Imperial Hotel
  • Grand Hotel
  • The Square Tivoli
  • Copenhagen Island Hotel
  • Tivoli Hotel & Congress Center
  • Gentofte Hotel 

Begrænsning

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Arp Hansen Group. Alle oplysninger og priser stammer fra Arp Hansen Group. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?