Scandic - 20% rabat på hotelophold

Du kan med fordel booke din og familiens næste hotelovernatning på Scandic i weekender eller ferier. Vælg mellem 23 hoteller i Danmark. Du får 20% FDM rabat på overnatningen.
Som FDM medlem kan du få 20% rabat på flexpriser, når du bestiller en overnatning hos Scandic Hotellerne.

20% rabat på hotelophold hos Scandic. 

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Er du medlem, så log ind og få rabatten.

Log ind

 

Som FDM medlem kan du få 20% rabat på flexpriser, når du bestiller en overnatning hos Scandic Hotellerne.


Mere om rabatten

Scandic i Danmark bliver ved med at vokse og vokse. Du finder os stadig på de samme gode beliggenheder, men nu har vi hele 23 hoteller fordelt på tværs af landet. Hotellerne ligger nemt og bekvemt tæt på de store indfaldsveje og på de bedste placeringer i de største byer. Og efter omfattende renoveringer på flere af vores hoteller med fokus på nyt, nordisk design, matcher den inspirerende indretning nu i højere grad også vores optimale beliggenheder.

Bor du hos os med hele din familie, kan du nyde godt af en lækker menu inspireret af årstiden i vores restauranter, en sjov børnemenu for familiens yngste medlemmer samt fordelagtige billetaftaler med de allerbedste attraktioner i Danmark, som fx ARoS, Tivoli og Djurs Sommerland. Derudover får du som medlem af FDM 20% rabat på dagens gældende FLEX priser. Børn under 13 år bor for 0 kr. på forældrenes værelse. Husk at fremvise dit medlemskort ved check-in på hotellet. Alle Scandics danske hoteller er svanemærkede.

Hotelkæden har hele 5 hoteller i København - Scandic Palace Hotel, Scandic Front, Scandic Webers, Scandic Copenhagen, der alle ligger i gåafstand fra byens seværdigheder og største attraktioner, og Scandic Sydhavnen med fri parkering lige ved hotellet.

Begrænsning

Vær opmærksom på, at tilbudet gælder Scandic Hotellers FLEX priser, og for et begrænset antal værelser.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Scandic Hoteller. Alle oplysninger og priser stammer fra Scandic Hoteller. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?