AVIS billeje med 10% rabat hos FDM travel

Skal du på kør-selv-ferie eller af anden grund har behov for lejebil, og er du medlem af FDM? Så har vi sørget for, at du kan få god rabat på billejen gennem FDM travel.

10% rabat på billeje

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Bekræft dit medlemskab af FDM og få rabatten.

Bekræft dit medlemskab

 Mere om fordelen

Hvad enten du skal på kør-selv opdagelse i Andalusiens charmerende og bjergrige landskab eller du vil suse ned af Highway 1 og mærke vinden i håret, har du som medlem af FDM adgang til attraktiv AVIS billeje.

  • Op til 10% rabat på billeje
  • Dansk support
  • Fri kilometer (med få undtagelser)
  • Råd og vejledning i forbindelse med billeje i udlandet

Med dit medlemsnr. kan du bestille billeje med rabat, online eller ved at kontakte en af vores rejsebutikker.
 

Betingelser

Rabatten gælder leje af personbil og gælder kun ved bestilling på fdm-travel.dk. Som FDM medlem får du 10% rabat på AVIS billeje, såfremt bilen bookes via FDM travel. Rabatten gives kun på selve billejen og ikke på brændstof, tillægsforsikringer, gebyr for envejsleje og evt. ekstraudstyr. Rabatten forudsætter at FDM medlemmet selv deltager på rejsen. Rabatten kan ikke bruges/kombineres med andre rabatter og kampagnetilbud. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende krav for allerede bookede rejser. Hvis du har fået inkluderet medlemskab i FDM som en del af et rejsekøb hos FDM travel, er rabatten på billeje først tilgængelig ved hjemkomst fra den aktuelle rejse. Kan kun bookes igennem travel/kan ikke bookes direkte hos Avis.
 

Forbruger- og købsinformation

FDM og FDM travel er alene formidler af samarbejdet med Avis. Alle oplysninger og priser stammer fra Avis. FDM og FDM travel kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?