AVIS: Få op til 10% i rabat på billeje hos FDM travel

Skal du på kør-selv-ferie eller af anden grund har behov for lejebil, og er du medlem af FDM? Så har vi sørget for, at du kan få gode rabatter på billejen gennem FDM travel.

10% rabat på billeje i Europa og 5% i resten af verden

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Bekræft dit medlemskab af FDM og få rabatten.

Bekræft dit medlemskab

 Mere om rabatten

Hos FDM travel sidder nogle af landets bedste kør-selv-specialister klar til at skræddersy netop din drømmerejse. Hos os kan du få inspiration til de smukkeste ruter, spændende og anderledes oplevelser, hyggelige hoteller eller tips til i hvilke byer, du får de bedste kulinariske oplevelser eller hvilke forlystelsesparker, der findes på vejen.

Du kan også finde inspiration til kør-selv-ferier i hele verden hos FDM travel og se vores spændende kør-selv-forslag i USA, Italien, Australien, Sydafrika og en række andre lande.
 

Betingelser

Som FDM medlem får du 10% rabat på AVIS billeje i Europa og 5% rabat på AVIS billeje uden for Europa, såfremt bilen bookes via FDM travel. Rabatten gives kun på selve billejen og ikke på brændstof, tillægsforsikringer, gebyr for envejsleje og evt. ekstraudstyr. Rabatten forudsætter at FDM medlemmet selv deltager på rejsen. Rabatten kan ikke bruges/kombineres med andre rabatter og kampagnetilbud. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende krav for allerede bookede rejser. Hvis du har fået inkluderet medlemskab i FDM som en del af et rejsekøb hos FDM travel, er rabatten på billeje først tilgængelig ved hjemkomst fra den aktuelle rejse. Kan kun bookes igennem travel/kan ikke bookes direkte hos Avis.
 

Forbruger- og købsinformation

FDM og FDM travel er alene formidler af samarbejdet med Avis. Alle oplysninger og priser stammer fra Avis. FDM og FDM travel kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?