Hertz Delebilen

Hertz Delebilen – din ekstra bil og flyttevogn med 30 % rabat.
Som FDM medlem får du 30 % rabat på det månedlige kontingent hos Hertz Delebilen.

Få 30% rabat på det månedlige kontingent som FDM-medlem.

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Bekræft dit medlemskab af FDM og få rabatten.

Bekræft dit medlemskab

 

Som FDM medlem får du 30 % rabat på det månedlige kontingent hos Hertz Delebilen.


Mere om rabatten

Som FDM-medlem får du 30% rabat på det månedlige kontingent (A-medlemskab der normalt koster kr. 300) – så du sparer kr. 90 hver måned. Du betaler kun for de timer, du har booket og de kilometer du kører. For eksempel koster en Ford Fiesta i 4 timer og 50 km kun kr. 256 inklusive alt – også brændstof.

Hertz Delebilen er løsningen til dig, der ikke gider have bil, de dage du ikke bruger den. Delebilen har nu over 120 biler i Odense, Aalborg og Hovedstadsområdet. Alle bilerne har deres egen afmærkede parkeringsplads, så man altid ved, hvor den nærmeste delebil holder.

Som medlem booker man nemt og hurtigt en delebil online eller på Delebilens app. Man kan vælge mellem 10 forskellige biltyper, afhængig af ens ærinde.

Ud over medlemskabskontingentet betaler man kun for booking tid og kørte kilometer – alt andet er inkluderet i prisen, også brændstof, forsikring, service og rengøring. I Odense, København og på Frederiksberg er der gratis parkering på offentlige, kommunale parkeringspladser.

Læs mere om Hertz Delebilen 

Begrænsning

Denne rabat kan ikke kombineres med andre rabatordninger hos Hertz Delebilen.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Hertz. Alle oplysninger og priser stammer fra Hertz. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?