BroPas til Øresundsbroen for 0 kr. første år

Kør over Øresundsbroen til halv pris med FDM rabat på BroPas. 0 kr. for første års abonnement ved bestilling af BroPas i perioden 1. september 2017– 30. april. 2018
Som medlem hos FDM, betaler du 0 kr. for det første års abonnement, når du køber BroPas til Øresundsbroen.

Bropas for 0 kr. første år. NB: Tilbuddet gælder kun i perioden 1/9-30/4.

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Bekræft dit medlemskab af FDM og få rabatten.

Bekræft dit medlemskab

 

Som medlem hos FDM, betaler du 0 kr. for det første års abonnement, når du køber BroPas til Øresundsbroen.


Mere om rabatten

Køb BroPas  fra 1. september 2017 – 30. april 2018 til Øresundsbron med FDM rabat og betal 0 kr. for første årsabonnement. Normalprisen er 300 kr. Efter 12 måneder faktureres næste årsafgift. Der er altså tale om et løbende abonnement.

Fordele med BroPas
  • Med BroPas får du altid rabat på turen over broen.

  • SmutTursrabat med BroPas. Frem til 31. maj 2018 kan du køre ud og hjem inden for seks timer for 100 kroner hver vej. Gælder hverdage mellem kl. 17-24, samt hele døgnet i weekenden og på helligdage.

  • Med BroPas bliver du automatisk medlem af Club Øresundsbron, som giver dig adgang til attraktive rabatter, tips og guides til oplevelser i Sverige - se mere om Club Øresundsbron.

  • Med BroPas får du en ØresundBizz®, som du også kan bruge til andre broer, betalingsringe og færger i hele Skandinavien. Se mere her hos EasyGo.

  • Med BroPas til Øresundsbron kan du også køre over Storebælt og få 5% rabat.

Begrænsning

Bestil BroPas med fordel frem til 30. april 2018. Tilbuddet gælder for medlemmer af FDM, der ikke har haft BroPas i husstanden indenfor de seneste 6 måneder. De nævnte priser er for 2017 og gælder for bil op til 6 meter.

Priser finder du her.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Øresundsbroen. Alle oplysninger og priser stammer fra Øresundsbroen. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?