Stena Line med op til 20% rabat

Rejs med Stena Line til Norge og spar 20% på færgeoverfarten. Eller rejs til Sverige og spar 15% på færgeoverfarten. Rabatten gælder Economy-, Flexi- og Premium-billetter.
Som FDM-medlem kan du få 15% rabat på udvalgte Stena Line afgange.

Spar op til 20 % på overfarten med Stena Line

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Bekræft dit medlemskab af FDM og få rabatten.

Bekræft dit medlemskab

 

Som FDM-medlem kan du få 15% rabat på udvalgte Stena Line afgange.


Mere om rabatten

Afslapning, hygge og tid til hinanden. Ferien starter for alvor, når du kører ombord. På færgen kan I slappe af, nyde et lækkert måltid mad, nyde den friske havluft fra dækket eller få en god nats søvn. Tiden er jeres egen, men vigtigt af alt er at i kan nyde hinandens selskab i gode rammer. 

Rejs med Stena Line til Norge og spar 20% på færgeoverfarten. Eller rejs til Sverige og spar 15% på færgeoverfarten. Rabatten gælder Economy-, Flexi- og Premium-billetter, når du er medlem hos FDM (undtaget  overfarter i juli og august måned).

Economy

Køber du vores billigste billettype, gælder særlige regler for ændring, og der er ikke nogen tilbagebetaling ved afbestilling. 

Flexi

Når fleksibilitet er vigtig. Med denne billettype får du stor fleksibilitet, hvis du ønsker at ændre eller få din billet refunderet.

Premium

Premium-billetten kan afbestilles mod et mindre administrationsgebyr helt frem til 2 timer før afgang.

Begrænsning

Der ydes ikke rabat på overfarter i juli og august måned. FDM medlemsrabat kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Stena Line. Alle oplysninger og priser stammer fra Stena Line.FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?