Stena Line med op til 15% rabat

Med hele 22 ruter i Skandinavien, Storbritannien og de baltiske lande skulle det være muligt at finde den overfart du har brug for hos Stena Line.
Som FDM-medlem kan du få 15% rabat på udvalgte Stena Line afgange.

Få 15% rabat på udvalgte afgange hos Stena Line. 

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Er du medlem, så log ind og få rabatten.

Log ind

 

Som FDM-medlem kan du få 15% rabat på udvalgte Stena Line afgange.


Få 15 % i rabat hos Stena Line

Spar tid og penge på din køretur, slip rattet og tag bilen med på færgen og kom hurtigere frem, så du kan nyde din ferie. Uanset om du er til storbyferier, campingferie eller sejlture i skærgården, sejler Stena Line til mange destinationer, og der er ruter til enhver smag. Så fyld bilen med dem du holder af og sejl ud på eventyr.

Medlemmer af FDM får 15% rabat på bil + 5 personer og campingvogn, eller autocamper + 5 personer.

Stena Line har hele 22 ruter i Skandinavien, Storbritannien og de baltiske lande, som betjenes af 37 færger, der forbinder de 9 lande.

Du kan for eksempel sejle direkte til Oslo eller Göteborg fra Frederikshavn og direkte til Varberg fra Grenaa. Mulighederne er mange hos Stena Line.

Du kan se mere om ruterne her.

Stena Line er en international transport- og rejsevirksomhed og har Europas mest omfattende rutenet. Hos Stena Line skal kunderne altid have den bedst mulige oplevelse, og de har et fast fokus på hele tiden at udvikle og forbedre deres service, så du får mere for dine penge.

Begrænsning

Der ydes ikke rabat på overfarter i juli og august måned. FDM medlemsrabat kan ikke kombineres med andre rabataftaler.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Stena Line. Alle oplysninger og priser stammer fra Stena Line.FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?