Rabat med Show Your Card (SYC!)

Få rabat med Show Your Card! på alt fra overnatning, billeje, til restauranter, forlystelser, museer, og meget mere på din rejse.
Få rabat med Show Your Card! på alt fra overnatning, billeje, til restauranter, forlystelser, museer, og meget mere på din rejse

Få rabat med Show Your Card! på din rejse

 

Rabat på rejsen
Når du er ude at rejse kan du få rabat på alt fra overnatning, billeje, greenfees, til restauranter, museer, og meget mere. FDM samarbejder med bilklubber i hele verden gennem samarbejdet hedder Show your Card!

Show Your Card! logoet og FDMs klubkode 491 fremgår af dit medlemskort.

Hvordan får jeg rabat?

Nogle steder skal du vise dit FDM fordelskort, hvor der er et logo med teksten: "Show Your Card!", der giver adgang til rabatten. Andre steder, f.eks. ved hoteller, skal opholdet være booket på forhånd via et link på fdm.dk.

Det amerikanske og canadiske logo med hvid baggrund adskiller sig visuelt fra det europæiske mærke med den røde/hvide/blå stribe. For at sikre hurtig genkendelse af logoet hos de amerikanske rabat partnere, kan du printe og medbringe et kort, der forklarer det euroæpiske og det amerikanske logo.

Hent kortet her

Bemærk: 2018-udgaven af kortet forventes klar først i det nye år.

Vi har samlet et mindre udvalg af rabatter her på fdm.dk, samt de rabataftaler, hvor booking på forhånd via. fdm.dk er nødvendig. 

På arceurope.com kan du se en komplett oversigt på engelsk over de mange FDM rabatter i Europa samt. Fra hjemmesiden kan du også se alle rabatterne i USA og Canada.

Rabataftalerne går under navnet Show You Card! og er samlet i ARC Europe, der er et samarbejde mellem de europæiske bilklubber.

Søg på rabatter i byer i Europa

Læs også om:

Rabatter i USA og Canada

Rabatter i Australien

Rabatter i New Zealand

Rabatter i Japan