AQUA Akvarium & Dyrepark

I AQUA kan I møde fascinerende danske dyr, som folder sig ud i vildt naturlige omgivelser. Se den nysgerrige odder jage i søen og oplev de frække vaskebjørne i vild leg og slåskamp. Mød også storke, hugorme og søde vildsvineunger. Få 20% rabat på indgangen for 1 voksen med FDM.
Som FDM medlem kan du få 20 % rabat på indgangen, når du besøger Aqua Akvarium og Dyrepark.

Få 20% rabat på indgangen for 1 voksen med FDM

Sådan får du rabat

Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM fordelskort.

AQUA Akvarium og Dyrepark
Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg

Find vej til rabatten

Som FDM medlem kan du få 20 % rabat på indgangen, når du besøger Aqua Akvarium og Dyrepark.


Mere om rabatten

I kan også få masser af oplevelser med vand – både ude og inde. På vandlegepladsen er der sprudlende vandsjov til mange timer. Skyd løs med vandkanonen, eksperimentér med vand og snig jer under det vildt uforudsigelige vandtårn – hvis I tør.

I det store indendørs akvarium kan I komme tørskoet til søens bund. Oplev glubske geder gennem store panoramavinduer og følg den rekordstore kæmpemalle, der let kan sluge en hel and.

Mærk den kriblende fornemmelse i rørebassinet, når I stikker fingrene i vandet og håndfodrer fiskene. Tag på opdagelse på 4 etager og se padder, krybdyr, insekter og mørkeakvariet.

Når det er tid til en spisepause for hele familien, kan I grille medbragt mad i caféområdet lige ved legepladsen og indendørs serveres der lækker, økologisk mad.

For åbningstider, se AQUA Akvarium og Dyreparks hjemmeside

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med AQUA Akvarium og Dyrepark. Alle oplysninger og priser stammer fra AQUA Akvarium og Dyrepark. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.