Kattegatcentret

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret. Lad dig omringe af hajer, se sælerne boltre sig i deres rette element, ro i kajak på det dybeste ishav og lær mere om, hvordan du passer godt på havets natur. Besøg Kattegatcentret og få 20 % rabat på indgangen til én person med FDM.
Som FDM medlem kan du få 25% på indgangen, når du besøger Kattegatcentret.

Besøg Kattegatcentret og få 20% rabat på indgangen for én person.

Sådan får du rabat

Du opnår rabatten ved at forevise dit FDM fordelskort.

Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenå

Find vej til rabatten

Som FDM medlem kan du få 25% på indgangen, når du besøger Kattegatcentret.


Mere om rabatten

Uanset om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller blive kastet ud på dybt vand i dykkerdragt, står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser, som vil bide sig fast for altid.

Få indsigt i de fascinerende hajer og oplev Kattegatcentrets daglige hajtræning i den tropiske hajtank. Se de store rokker pjaske og danse i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd. Du har mulighed for at stå helt tæt på og få vand i håret, eller du kan se med fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne. Se blandt andet store revlehajer, zebrahajen eller den 2 meter lange sandtigerhaj.

For de mindste venter hyggehjørner og rørebassiner indenfor, mens der kan sjaskes, pjaskes, krybes og kravles udenfor blandt de store havdyr på den spændende vandlegeplads. Kattegatcentret har også åbne akvarier med vandsprøjt, lugte og lyde, hvor du har mulighed for at "klappe" en haj, lege gemmeleg med fladfisk eller holde i hånd med søstjerner og krabber. Du kan også dykke ned og opleve det hele på tætteste hold. Kattegatcentret har mere end 250 forunderlige og farvestrålende arter, der venter på at bide sig fast for altid.

Dyk ned i et hav af oplevelser – og bliv bidt af havet på www.kattegatcentret.dk.

Begrænsninger

Rabatten gælder for én person.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Kattegatcentret. Alle oplysninger og priser stammer fra Kattegatcentret. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.