Ørnereservatet

Besøg Ørnereservatet og oplev himlens konger, når de svæver rundt over jer og se rovfuglenes enestående jagtteknikker i samarbejde med Ørnereservatets falkonerer. Få rabat på entréen som FDM-medlem.

Køb entré til 3 personer, men betal kun for 2 personer, når du er FDM-medlem.

Sådan får du rabat

Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM-fordelskort.

Rabatten gælder ved 2 betalende voksne.

Ørnereservatet

Skagensvej 107

9881 Bindslev

Find vej til rabattenMere om rabatten

Det er lige her mellem Tversted og Ålbæk, at naturens vidundere udfolder sig i al sin pragt. Det er her, historiens vingesus mærkes i dens mest bogstaveligste forstand.

Både børn og voksne lader sig begejstre af det unikke syn, når de store nordiske rovfugle, som kongeørn, havørn, jagtfalk og vandrefalk viser eksempler på deres fremragende jagtteknikker og samarbejde med mennesket. En jagtteknik og et samarbejde, som de gamle grækere, vikingerne og ikke mindst alverdens konger og adelige har hyldet i årtusinder.

Ørnereservatet har haft mere end 1,5 millioner besøgende fra hele verden. Som FDM-medlem kan du købe entré til 3 personer, men du skal kun betale for 2 personer.

For specifikke åbningstider, se Ørnereservatets hjemmeside.

Forbruger - og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Ørnereservatet. Alle oplysninger og priser stammer fra Ørnereservatet. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.