Wallmans Dinnershow

Show, 4-retters middag & natklub - alt under ét tag! Tag på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien.
Som FDM-medlem får du 10 % rabat, når du bestiller billetter til Wallmans!

Få 10 % rabat med FDM

Sådan får du rabat

  1. Gå ind på Wallmans hjemmeside og find en dato og en billetkategori, som du er interesseret i
  2. Ring herefter til Wallmans Customer Care på telefon 33 16 37 00
  3. Oplys dit FDM-medlemsnummer samt koden: "FDM 2017" ved bestilling
Som FDM-medlem får du 10 % rabat, når du bestiller billetter til Wallmans!


Mere om rabatten

I Cirkussalen under den storslåede kuppel bliver alle sanser stimuleret i løbet af fire timer. Nyd en 4-retters menu, mens I samtidig får serveret en perlerække af shownumre.

Siden 2004 har over en million gæster besøgt Wallmans, og de har alle ladet sig underholde, overvælde og forkæle af de tusindvis af indtryk, som aftenen byder på.

Showet ENTOURAGE

Showet ENTOURAGE åbner med et bragede rocknummer, som får drømme til at gå i opfyldelse, og senere ærer Wallmans nogle af vores største og mest savnede stjerner, som George Michael, Prince og David Bowie, i et særligt hyldestnummer.

Fra Fransk Cabaret til H.C. Andersen

Wallmans tager også en rejse både til den forførende franske cabaret med glitrende kostumer og overdådig scenografi og til H.C. Andersens eventyrlige verden, som fortolkes gennem legendarisk dansk rockmusik.

Fantastisk akrobatik og underholdende artisteri

ENTOURAGE byder også på fantastisk akrobatik og artisteri! Glæd dig til en finsk linedanser og et gensyn med den populære og prisnominerede Duo Creative, som i år demonstrerer dens enorme styrke langt oppe under Cirkussalens kuppel. Oplev også et spændende cirkusnummer med legendariske Benny Schumann.

Kom helt tæt på!

Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Madonna-finale

Aftenen kulminerer i en forrygende finale med ”the Queen of Pop”: Madonna. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

Showet spiller torsdag – lørdag fra 1. september 2017 til midten af juni 2018.

Wallmans tager forbehold for, at artisterne kan blive skadet eller syge, hvilket vil medføre ændringer i showets sammensætning og indhold.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Wallmans Cirkusbygningen. Alle oplysninger og priser stammer fra Wallmans Cirkusbygningen. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.