FDM - din genvej til skønne oplevelser med rabat

Udvalgte seværdigheder i Danmark

Husk, at du som medlem af FDM har adgang til rabat på masser af seværdigheder og oplevelser, når du skal ud og nyde den danske sommer. Her kan du læse om nogle særligt udvalgte seværdigheder:

Knuthenborg Safaripark

Kom og besøg Nordeuropas største safaripark. Oplev giraffer og næsehorn på Savannen, se fodring af ulvene og tigerne eller tag en tur i abebussen hos bavianerne. Slut dagen af på naturlegepladsen med Danmarks sejeste vandlegeplads. 
Få 20% rabat med FDM
Fremvis dit fordelskort og billed ID ved køb af billetter. Rabatten gælder på entré for op til 5 personer i samme bil med kortholder. Læs mere om parken og dyrene 

Oplevelsescenter Vestvolden - Ejbybunkeren

Gå på opdagelse i Danmarks hemmeligste bunker. Ejbybunkeren fra 1954 blev bygget som hovedkvarter for Københavns luftforsvar. Prøv de spændende interaktive installationer, og oplev historien med dig selv i hovedrollen. 
Få 20% rabat med FDM
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet. Rabatten gælder entré for kortholder og 3 ledsagere. 
Læs mere om museet 

Universe på Als

Universe er en enestående oplevelsespark – med fokus på naturvidenskab og teknologi. Få timevis af fantastiske, forunderlige oplevelser for hele familien. Du kan møde Pixeline eller snuppe en hæsblæsende 5D-tidsrejse i det ydre rum. 
Få 25% rabat med FDM
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet. Rabatten gælder entré for op til 6 personer. Læs mere om parken og aktiviteterne

Gorilla Park

Besøg klatreparken Gorilla Park i Svendborg eller Vejle og få en sjov oplevelse i trætoppenes højder. Der er mange forskellige klatrebaner til alle niveauer, og vi garanterer dig en herlig dag med krampegrin og koldsved.
Få 10 % rabat på entré
Fremvis dit fordelskort ved køb af billet. Rabatten gælder kortholder inkl. familie. Læs mere om parken og de forskellige klatrebaner
 

Har du brug for mere inspiration til oplevelser eller tip til ferien?

Se alle seværdigheder med FDM-rabat

Se også forlystelser for hele familien med FDM-rabat

Hold camping- og sommerferie i Danmark

Tips til planlægning af din næste bilferie

Forslag til familieferie i Danmark

FDM netbutik

Stort udvalg af udstyr til bilen