Få rabat på Bakken-Turbånd

Få rabat på turbåndet på Bakken som FDM-medlem.
Få rabat på Turbånd på Bakken i hele sæsonen som FDM-medlem

Køb et turbånd til Bakken og få rabat, når du er medlem af FDM.  

Sådan får du rabat

  1. Klik på knappen "Få din rabat her". 
  2. Køb dine billetter. Husk at logge ind for at få medlemsrabat.
  3. Print billetterne hjemmefra eller fremvis dine billetter på et elektronisk device (mobiltelefon og lignende). 
Få rabat på Turbånd på Bakken i hele sæsonen som FDM-medlem


Mere om rabatten

De billetter som du bestiller her, skal ombyttes til dagsaktuelle Turbånd på Bakken - og skal bruges i sæson 2018. Turbåndet giver adgang til Bakkens 33 kørende forlystelser. Max. 10 ture pr. forlystelse. Turbåndet er personligt og kan kun benyttes på den aktuelle besøgsdag.

Du kan enten printe billetterne hjemmefra eller vise billetten på et elektronisk device (mobiltelefon og lignende).

Bakken - verdens ældste forlystelsespark

Bakken er på mange måder et unikt sted. Med en historie, der strækker sig mere end 400 år tilbage i tiden, er Dyrehavsbakken intet mindre end verdens ældste forlystelsespark. Siden opførslen i 1583 har Bakken været et af københavnernes foretrukne forlystelsessteder.

På Bakken er der forlystelser til alle aldre, og du kan vælge mellem hele 33 forskellige. Prøv den gamle trærutschebane og få et sus i maven, eller du kan slippe din indre fartdjævle løs i radiobilerne. Derudover tilbyder Bakken mange forskellige spil til alle aldre, og her kan du give dig i kast med Mini Bowling eller Chokoladehjulet, hvor der er mulighed for at få stillet den søde tand, hvis du vinder.

Forbruger - og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Bakken. Alle oplysninger og priser stammer fra Bakken. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.