ARKEN

På ARKEN i Ishøj kan man opleve kunst og arkitektur i international topklasse.
Som medlem hos FDM får du 20 % i rabat på adgang til Arken udstillinger

Få 10% rabat på adgangen med FDM, når du besøger Arken Museum for Moderne Kunst.  

Sådan får du rabat

Du opnår rabat ved at fremvise dit FDM fordelskort.

Rabatten gælder for maks. 5 voksne.

For ydeligere informationer, besøg Arkens hjemmeside

ARKEN
Skovvej 100
2635 Ishøj

Find vej til rabatten

 

Som medlem hos FDM får du 20 % i rabat på adgang til Arken udstillinger


Mere om rabatten

På ARKEN kan man opleve kunst og arkitektur i verdensklasse. Museet viser udstillinger med de største, modernistiske kunstnere parallelt med udstillinger af samtidskunst - fra nye, unge talenter til etablerede navne.

Frem til maj 2016 vises den forrygende udstilling med Gerda Wegener (1885-1940). Hun var en stjerne i Paris, men vandt aldrig rigtig anerkendelse for sine pikante skildringer af kvinder med røde trutmunde og tungeøjenlåg herhjemme. Yndlingsmodellen var ægtefællen Einar, der i dag er berømt som trans-ikonet Lili.

Fra årets begyndelse vises en stor kalejdoskopisk samlingsudstilling i anledning af ARKENs 20 års jubilæum, og i februar indtager den franske kunstner Niki de Saint Phalle (1930-2002) museet med sine feministiske og fandenivoldske værker.

Henover sommeren inviterer museet til kunstoplevelser under høj, blå himmel, når Kunst i sollys atter indtager arealerne omkring museet. Efteråret byder på en omfangsrig udstilling, hvor Martin Bigum inviterer helt inden for i sit  kunstneriske univers.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med ARKEN. Alle oplysninger og priser stammer fra ARKEN. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.