ARKEN

På ARKEN i Ishøj kan man opleve kunst og arkitektur i international topklasse.
Som medlem hos FDM får du 20 % i rabat på adgang til Arken udstillinger

Få 10% rabat på adgangen med FDM, når du besøger Arken Museum for Moderne Kunst.  

Sådan får du rabat

Du opnår rabat ved at fremvise dit FDM fordelskort.

Rabatten gælder for maks. 5 voksne.

For ydeligere informationer, besøg Arkens hjemmeside

ARKEN
Skovvej 100
2635 Ishøj

Find vej til rabatten

 

Som medlem hos FDM får du 20 % i rabat på adgang til Arken udstillinger


Mere om rabatten

På ARKEN kan man opleve kunst og arkitektur i verdensklasse. Museet viser udstillinger med de største, modernistiske kunstnere parallelt med udstillinger af samtidskunst - fra nye, unge talenter til etablerede navne.

I 2018 byder ARKENs udstillingsprogram på store kunstnernavne som Alphonse Mucha, J.F. Willumsen, Ugo Rondinone og Vincent van Gogh:

ALPHONSE MUCHA - 3. februar – 3. juni 2018

Langt, løst hår, svungne organiske mønstre og sensuelle kvinder er grundelementerne i den tjekkiskfødte art nouveau-kunstner Alphonse Muchas forførende univers. Mucha satte sit helt eget aftryk på Paris i tiden omkring år 1900 med banebrydende plakatkunst, smykkedesign og butiksindretning. ARKENs store udstilling viser vej ind i Muchas æstetiske univers og udfolder fin de siècle-tidens mange spændingsforhold mellem natur og storby, forbrug og skønhed, materialitet og spiritualitet. Udstillingen belyser også 1960’ernes og 1970’ernes psykedeliske kunst, der fandt inspiration i Muchas kunstneriske univers.

Ugo Rondinone – ensomhedens sprog - 16. december 2017 – 30. december 2018

Den schweiziske kunstner Ugo Rondinone har indtaget ARKENs Kunstakse med udstillingen ensomhedens sprog. Her træder man ind i et farvestrålende drømmelandskab befolket af 45 naturtro menneskeskulpturer i fuldt klovnekostume afstøbt efter mandlige og kvindelige modeller. Normalt er klovne glade, energiske og underholdende, men her er de det modsatte – trætte og passive – fanget i et øjebliks meditativ ro før eller efter forestillingen. Med få virkemidler iscenesætter Rondinone velkendte figurer og symboler, som en klovn, et træ eller en regnbue, så de forskydes, og vi ser på dem med nye øjne.

J.F. Willumsen - 2. juni 2018 – 13. januar 2019

Få kunstnere i dansk kunsthistorie stikker ud som Jens Ferdinand Willumsen: Anerkendt for sine stilmæssige nybrud, men en evig outsider på den danske kunstscene. Hans værker vakte opsigt med deres radikale formsprog, voldsomme farvepalet og stærke symbolisme. I sit alsidige virke arbejdede Willumsen for at udvikle kunstens kritiske potentiale. ARKENs udstilling favner hele hans praksis og præsenterer ny forskning i forbindelserne til datidens visuelle kultur.

Kære planet - 23. juni – 19. august 2018

De to danske samtidskunstnere Astrid Myntekær og Amalie Smith tegner dette års udendørs sommerudstilling. Med helt nye stedsspecifikke værker vil de to kunstnere gå i dialog med ARKENs iscenesatte natur og undersøge spørgsmål om klima og eksistens.

VAN GOGH - 1. september 2018 – 20. januar 2019

Til september kommer Vincent van Gogh til ARKEN. Det er mere end 50 år siden, at man i Danmark har kunnet opleve en stor præsentation af van Goghs malerier og tegninger. Van Gogh er en af verdens mest betydningsfulde kunstnere. Gennem 39 værker viser udstillingen, hvordan hans skildringer af skønne landskaber og hårdtarbejdende bønder skulle udfolde det guddommelige i naturen og mennesket – midt i en brydningstid, hvor troen var under pres fra moderne filosofi og videnskab. Udstillingen er organiseret i samarbejde med Kröller-Müller Museum, Holland.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med ARKEN. Alle oplysninger og priser stammer fra ARKEN. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.