Danmarks Jernbanemuseum

Store oplevelser til hele familien. Kæmpe lokomotiver og adgang til mange vogne, minitog og børnebanegård. Der er altid mange aktiviteter i skoleferier.
Få 25% rabat på entréen til Danmarks Jernbanemuseum, når du er medlem af FDM.

Få 25% rabat på entréen som medlem af FDM. 

Sådan får du rabat

Du opnår rabatten ved forevisning af FDM fordelskort.

Rabatten gælder maks. 2 voksne og 3 børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid fri adgang.

I 2017 har børn og unge (0-17 år) fri adgang til Danmarks Jernbanemuseum i disse perioder: 2.1-10.2 + 27.2-7.4 + 18.4-10.5 +15.5-23.6 +21.8-8.9 +11.9-13.10 + 23.10-30.12

Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24
5000 Odense
Tlf: 66 13 66 30

Find vej til rabatten

Få 25% rabat på entréen til Danmarks Jernbanemuseum, når du er medlem af FDM.


Mere om rabatten

Sid i de gamle passagervogne, kig ind i de royale vogne, leg lokomotivfører i de imponerende damplokomotiver, leg på banegården i børnestørrelse og kør med minitoget.

Der er altid mange aktiviteter i skoleferier. Se mere på Danmarks Jernbanemuseums hjemmeside.

Nyheder i 2017

Åbner 18. marts: Drømmenes Kupé - En poetisk særudstilling med fokus på Interrail- og Wagons-Lits-rejser.

Åbner 17. juni: "På sporet af historien". På Danmarks Jernbanemuseum står et otte meter højt vandtårn og et kæmpe damplokomotiv snart klar til børn, der elsker leg og sus i maven. Børnene kan gå på opdagelse i lokomotivets førerhus og inde i maskinen, hvor de kan udforske, hvordan lokomotivet fungerer med fyrkasse og røgkammer. De kan også kravle op i vandtårnet og få en rutschetur fra toppen. Glæd jer også til vores helt nye minitogsanlæg, iscenesat med jernbanehistoriske miljøer i børnestørrelse. I starter turen på Københavns Hovedbanegård. Undervejs kører I over den gamle Lillebæltsbro, gennem en Storebæltsfærge og en lille stationsby. Minitogene er modelleret efter rigtige tog som MY-lokomotivet og MA-lyntoget. På "Sporet af historien" åbner 17. juni og er et blivende tilbud til museets mange gæster.

Den 9. og 10 september er der "Dage med Fuld Damp".

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Danmarks Jernbanemuseum. Alle oplysninger og priser stammer fra Danmarks Jernbanemuseum. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.