Danmarks Jernbanemuseum

Store oplevelser til hele familien. Kæmpe lokomotiver og adgang til mange vogne, minitog og børnebanegård. Der er altid mange aktiviteter i skoleferier.
Få 25% rabat på entréen til Danmarks Jernbanemuseum, når du er medlem af FDM.

Få 25% rabat på entréen som medlem af FDM. 

Sådan får du rabat

Du opnår rabatten ved forevisning af FDM fordelskort.

Rabatten gælder maks. 2 voksne og 3 børn (5-17 år). Børn under 5 år har altid fri adgang.

I 2017 har børn og unge (0-17 år) fri adgang til Danmarks Jernbanemuseum i disse perioder: 2.1-10.2 + 27.2-7.4 + 18.4-10.5 +15.5-23.6 +21.8-8.9 +11.9-13.10 + 23.10-30.12

Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24
5000 Odense
Tlf: 66 13 66 30

Find vej til rabatten

Få 25% rabat på entréen til Danmarks Jernbanemuseum, når du er medlem af FDM.


Mere om rabatten

Sid i de gamle passagervogne, kig ind i de royale vogne, leg lokomotivfører i de imponerende damplokomotiver, leg på banegården i børnestørrelse og kør med minitoget.

Der er altid mange aktiviteter i skoleferier. Se mere på Danmarks Jernbanemuseums hjemmeside.

Dage med fuld damp

Den 9.-10.september kl. 10-16: Denne weekend sætter Danmarks Jernbanemuseum fokus på damplokomotiver. Museet går bag om de kraftfulde maskiner og fortæller om deres historie og udvikling. I kan komme helt tæt på de store jernkæmper. Begge dage vil der være fortællinger for voksne og børn, ligesom der vil være kørsler med store og små damplokomotiver. På museets egen strækning vil rangerlokomotivet Hs 415 køre flere gang i løbet af dagene, og I kan komme med på tur. På museets minibane fyrer museet begge dage op under kullene og kører med det særlige minidamptog. Det er både for børn og voksne.

Kom ind i et optændt lokomotiv

Som noget helt unikt for weekenden er det muligt at komme ind i et optændt damplokomotiv og opleve, hvordan det ser ud nedenunder. Aktiviteten kræver særskilt billet, og der er begrænset antal pr. gang. I kommer ind i førerhuset på damplokomotivet K 563 fra 1899. Her oplever I varmen fra kullene og ser, hvordan et damplokomotiv bliver betjent. Bagefter bliver I ført ned i graven under lokomotivet, så I kan se det nedefra. Aktiviteten tager ca. 1 time. Børn skal være min. 6 år, og hvert barn skal være i følge med én voksen. Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle deltagere iføres hjelm og kedeldragt inden aktiviteten. Museet sørger for den rette beklædning. Billet købes via Billet.dk på forhånd.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Danmarks Jernbanemuseum. Alle oplysninger og priser stammer fra Danmarks Jernbanemuseum. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.