Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot

Frederiksborg Slot ligger smukt placeret på tre små holme i slotssøen i Hillerød. Inden for slottets mure venter store kulturelle oplevelser for hele familien, mens de naturskønne omgivelser indbyder til fredfyldte havevandringer og sejlture. Få rabat på entréen som FDM-medlem.
Få 20 % rabat med FDM, når du besøger Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot.

Få 20 % rabat på entréen som FDM-medlem.

Sådan får du rabat

Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM-fordelskort.

Det Nationalhistoriske Museum
Frederiksborg Slot
3400 Hillerød

Find vej til rabatten
Få 20 % rabat med FDM, når du besøger Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot.


Mere om rabatten

Frederiksborg Slot blev bygget af Christian IV i 1600-tallets første årtier og er Nordens største renæssanceanlæg.

Det Nationalhistoriske Museum har haft til huse på Frederiksborg Slot siden 1878. Museet blev oprettet på initiativ af Carlsbergs grundlægger, brygger J.C. Jacobsen og fortæller 500 års danmarkshistorie gennem en rig samling af portrætter, historiemalerier, møbler og kunstindustri.

Fortællingerne understøttes af slottets smukke historiske omgivelser. På museet stifter I bekendtskab med personer og begivenheder, der har været med til at forme Danmarks historie fra middelalderen til det 21. århundrede.

Museets fine interiører og slottets imponerende pragtrum giver et sansemættet indtryk af skiftende perioder. Museets portrætsamling udgør landets største og betydeligste, og samlingen af malerier, buster, tegninger og fotografier suppleres løbende med nye værker.

Flere gange årligt arrangerer Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot en række særudstillinger, hvor danmarkshistorien, portrætgenren eller andre af museets områder bliver sat i relief og dermed oplevet i et nyt lys.

For specifikke åbningstider, se Det Nationalhistoriske Museums hjemmeside

Forbruger - og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot. Alle oplysninger og priser stammer fra Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.