Gavnø Slot

Gavnø Slot er én af Danmarks største kulturskatte. Få 20 % rabat på adgangen som FDM-medlem.
Som FDM medlem kan du få 20% på adgangen, når du besøger Gavnø Slot.

Få 20% rabat på adgangen til Gavnø Slot, når du er medlem af FDM.

Sådan får du rabat

Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM fordelskort.

Rabatten gælder hele husstanden.

Gavnø Slot
Gavnø 2
4700 Næstved

Find vej til rabatten

Som FDM medlem kan du få 20% på adgangen, når du besøger Gavnø Slot.


Mere om rabatten

Gavnø Slot med dens prægtige slotspark er et eventyrligt sted med oplevelser for hele familien. Få 20 % rabat på indgangen til Gavnø Slot som FDM medlem.

Gavnø Slot – et sted for hele familien

Oplev blandt andet det smukke slot med dens den farverige Slotskapel, som blev opført af Magrethe l i 1402. Oplev slottes imponerende malerisamling på godt 1.000 malerier, som repræsenterer et bredt udsnit af Europas malerkunst fra det 16., 17. og 18. århundrede.

Gå udenfor og oplev den historiske slotspark med tusindvis af blomster, den romantiske rosenhave og herskabsgartneri. Kom ind og se Gavnø Slots sommerfugle i Sommerfugleland, hvor der hver anden uge i perioden 1. maj til 30. september kommer 200 nye sommerfugle til. Sommerfuglene har en levetid på cirka 14. dage. Sommerfugleland har sommerfugle fra hele verden, blandt andet fra Filippinerne og Costa Rica.

Gavnø Slot sansehave & slotsbryggeri

Når I er færdige med at se på sommerfugle, kan I gå på opdagelse i sansehaven, som er inddelt i 6 større haverum, som hver repræsenterer én af vores sanser. Børnene kan også gå på opdagelse i Sørøverlandet, som er klar til at byde små pirater og prinsesser på leg. Det er muligt at købe et sørøverkort til skattejagten, som tager børnene med ud gennem slotsparken, klosterkirken og rundt på slottet. Alle børn kan vælge mellem flotte ”skatte” i præmie.

På Gavnø Slot ligger Danmarks eneste slotsbryggeri, og der bliver i dag produceret 13 forskellige varianter af øl. Når I bliver sultne, byder Café Tulipanen på lækre caféretter og smørrebrød.

Mulighederne er mange på Gavnø Slot.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Gavnø Slot. Alle oplysninger og priser stammer fra Gavnø Slot. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.