Gavnø Slot

Gavnø Slot er én af Danmarks største kulturskatte. Få 20 % rabat på adgangen som FDM-medlem.
Som FDM medlem kan du få 20% på adgangen, når du besøger Gavnø Slot.

Få 20% rabat på adgangen til Gavnø Slot, når du er medlem af FDM.

Sådan får du rabat

Du opnår rabatten ved at fremvise dit FDM fordelskort.

Rabatten gælder hele husstanden, dog max 7 personer.

Gavnø Slot
Gavnø 2
4700 Næstved

Find vej til rabatten

Som FDM medlem kan du få 20% på adgangen, når du besøger Gavnø Slot.


Mere om rabatten

Gavnø Slot med dens prægtige slotspark er et eventyrligt sted med oplevelser for hele familien. Få 20 % rabat på indgangen til Gavnø Slot som FDM medlem.

Eventyret starter på Gavnø

Gavnø Slot er et af Danmarks smukkeste rokokoslotte og en vigtig del af Danmarks kulturarv. Gavnø er fyldt med historier og fortællinger om krigsførelse, romantik og ridderlighed. For kun 60 år siden åbnede Gavnø sine porte for offentligheden og fremstår i dag med en bred vifte af oplevelser og tilbud, der alle er dybt forankret i stedets historie og atmosfære.

Hvert forår danner Gavnø Slotspark ramme om Danmarks største Tulipanfestival fra medio april og maj. Tulipaner i alle regnbuens farver kan opleves i smukt anlagte bede, som hvert år ændrer farver og form. Blomsterpragten fortsætter helt til efteråret, således at tulipaner og narcisser afløses af sommerblomster, rododendron, staudebede og den smukt anlagte rosenhave i slotsparkens nordlige ende. Fra ultimo juli og hele august byder parken indenfor til Liljefestival, hvor både farve og duft er i højsædet.

På slottet kan bl.a. Nordens største private malerisamling på godt 1.000 malerier studeres. Samlingen repræsenterer Europas malerkunst i det 16., 17. og 18. århundrede. Baronessens imponerende restaurering af fem stuer på Gallerigangen er en oplevelse i sig selv og også et studie værd, som varmt kan anbefales.

Til stedets historie hører, at Dronning Margrete 1. opførte Gavnøs Klosterkirke i starten af 1400-tallet. I dag er kirken kendt som Nordens mest farverige kirkerum udført med helt fantastiske snitværker.

For de mere eventyrlystne ligger trætopbanen Gavnø Go Fly i et stykke fredskov udenfor slotsparken og byder på svævebaner, klatrevæg og udfordringer til der appellerer både til børnefamilier og teambuilding-arrangementer for voksne.

Gavnø Slotsbryggeri er indrettet i én af de smukke og historiske avlsbygninger fra 1800-tallet. Øllet bliver brygget efter egne recepter med råvarer af høj kvalitet, og virker som ambassadør for Gavnø på frokostborde over hele landet. Et godt udvalg, der kan nydes på stedet eller købes med hjem.

En god frokost, velsmagende kager og børneanretninger kan nydes i Café Tulipanen dagligt.

Baron og baronesse Reedtz-Thott værner om familiens hjem gennem de seneste 300 år og deler glædeligt stedets ånd, kulturhistorie og landskabelige kvaliteter med de, der ønsker at opleve den danske kulturarv.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Gavnø Slot. Alle oplysninger og priser stammer fra Gavnø Slot. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.