Sorter efter:

I AQUA kan I møde fascinerende danske dyr, som folder sig ud i vildt naturlige omgivelser. Se den nysgerrige odder jage i søen og oplev de frække vaskebjørne i vild leg og slåskamp. Mød også storke, hugorme og søde vildsvineunger. Få 20% rabat på indgangen for 1 voksen med FDM.

Læs mere om rabatten

BonBon-Land har lukket for sæson 2017, men glæder sig til at se FDM's medlemmer tilbage i sæson 2018. BonBon-land er Danmarks sjoveste familie-grine-land! Få rabat på herlighederne som medlem af FDM.

Læs mere om rabatten

Besøg Danmarks Cykelmuseum med FDM og se, hvordan cyklen har udviklet sig gennem tiden. Cykelsamlingen omfatter cirka 150 cykler, og du kan også opleve en enestående samling af knallerter. Få fri adgang for 1 person med FDM.

Læs mere om rabatten

Store oplevelser til hele familien. Der er adgang til mange lokomotiver og vogne. Prøv det populære minitog, leg på Børnebanegård og besøg det store udendørs lære- og legeområde. Åbent alle dage kl. 10-16.

Læs mere om rabatten

Den Fynske Landsby er et frilandsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø, som det så ud på H.C. Andersens tid. Få rabat på adgangen som FDM-medlem.

Læs mere om rabatten

Den nyudviklede udstilling ”BESAT – Esbjerg 1943” er på én gang underholdende og tankevækkende. Få rabat på adgangen som FDM-medlem.

Læs mere om rabatten

Leder du efter en specifik rabat?