Sorter efter:

Den nyudviklede udstilling ”BESAT – Esbjerg 1943” er på én gang underholdende og tankevækkende. Få rabat på adgangen som FDM-medlem.

Læs mere om rabatten

LEGOLAND® siger tak for en forrygende sæson 2017 og glæder sig til at byde FDM's medlemmer velkommen i sæson 2018. Uanset om du foretrækker fart, action eller hygge, er der oplevelser for hele familien.

Læs mere om rabatten

BonBon-Land har lukket for sæson 2017, men glæder sig til at se FDM's medlemmer tilbage i sæson 2018. BonBon-land er Danmarks sjoveste familie-grine-land! Få rabat på herlighederne som medlem af FDM.

Læs mere om rabatten

Store oplevelser til hele familien. Der er adgang til mange lokomotiver og vogne. Prøv det populære minitog, leg på Børnebanegård og besøg det store udendørs lære- og legeområde. Åbent alle dage kl. 10-16.

Læs mere om rabatten

Køb entrébilletter og Turpas til Tivoli og spring køen over med FDM medlemsrabat. Du skal købe entrébilletten og Turpasset hos FDM, inden du tager i Tivoli, så har du adgang til et væld af forlystelser - både de vilde og de stille - til stribevis af spisesteder og til et imponerende koncertprogram.

Læs mere om rabatten

Show, 4-retters middag & natklub - alt under ét tag! Tag på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien.

Læs mere om rabatten

Sommerland Sjælland har lukket for sæson 2017, men glæder sig til at byde FDM's medlemmer velkommen i sæson 2018. Nyd en dejlig dag med familie og venner i Sommerland Sjælland, hvor der er plads til at slappe af og slippe legebarnet løs. Parken er vinder af Børn i byen Prisen: ”Bedste oplevelse 2014”. Få rabat på dine entrébilletter med FDM.

Læs mere om rabatten

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret. Lad dig omringe af hajer, se sælerne boltre sig i deres rette element, ro i kajak på det dybeste ishav og lær mere om, hvordan du passer godt på havets natur. Besøg Kattegatcentret og få 20 % rabat på indgangen til én person med FDM.

Læs mere om rabatten

Leder du efter en specifik rabat?