Sorter efter:

Show, 4-retters middag & natklub - alt under ét tag! Tag på en forførende rejse i Wallmans Cirkusbygningen sammen med vennerne, kollegerne eller familien.

Læs mere om rabatten

Sommerland Sjælland har lukket for sæson 2017, men glæder sig til at byde FDM's medlemmer velkommen i sæson 2018. Nyd en dejlig dag med familie og venner i Sommerland Sjælland, hvor der er plads til at slappe af og slippe legebarnet løs. Parken er vinder af Børn i byen Prisen: ”Bedste oplevelse 2014”. Få rabat på dine entrébilletter med FDM.

Læs mere om rabatten

Køb entrébilletter til LEGOLAND og få rabat som FDM-medlem. Uanset om du foretrækker fart, action eller hygge, er der oplevelser for hele familien.

Læs mere om rabatten

Bliv bidt af havet i Kattegatcentret. Lad dig omringe af hajer, se sælerne boltre sig i deres rette element, ro i kajak på det dybeste ishav og lær mere om, hvordan du passer godt på havets natur. Besøg Kattegatcentret og få 20 % rabat på indgangen til én person med FDM.

Læs mere om rabatten

Køb entrébilletter og Turpas til Tivoli og spring køen over med FDM medlemsrabat. Du skal købe entrébilletten og Turpasset hos FDM, inden du tager i Tivoli, så har du adgang til et væld af forlystelser - både de vilde og de stille - til stribevis af spisesteder og til et imponerende koncertprogram.

Læs mere om rabatten

Midt i Odenses historiske bydel ligger Møntergården - en kulturhistorisk oase fyldt med smukke gårdrum og flotte bygninger fra 1500-tallet til i dag. Få rabat på entréen som FDM-medlem.

Læs mere om rabatten

Leder du efter en specifik rabat?