Sorter efter:

Den nyudviklede udstilling ”BESAT – Esbjerg 1943” er på én gang underholdende og tankevækkende. Få rabat på adgangen som FDM-medlem.

Læs mere om rabatten

Midt i Odenses historiske bydel ligger Møntergården - en kulturhistorisk oase fyldt med smukke gårdrum og flotte bygninger fra 1500-tallet til i dag. Få rabat på entréen som FDM-medlem.

Læs mere om rabatten

LEGOLAND® siger tak for en forrygende sæson 2017 og glæder sig til at byde FDM's medlemmer velkommen i sæson 2018. Uanset om du foretrækker fart, action eller hygge, er der oplevelser for hele familien.

Læs mere om rabatten

Besøg Danmarks Cykelmuseum med FDM og se, hvordan cyklen har udviklet sig gennem tiden. Cykelsamlingen omfatter cirka 150 cykler, og du kan også opleve en enestående samling af knallerter. Få fri adgang for 1 person med FDM.

Læs mere om rabatten

Besøg Ørnereservatet og oplev himlens konger, når de svæver rundt over jer og se rovfuglenes enestående jagtteknikker i samarbejde med Ørnereservatets falkonerer. Få rabat på entréen som FDM-medlem.

Læs mere om rabatten

Besøg Sneglehuset i Thyborøn, som har Danmarks største udstilling af snegle, muslinger, konkylier og flaskeskibe. Derudover kan du opleve, hvordan et hjem i Thyborøn i 50'erne så ud. Som FDM-medlem har dine børn til og med 13 år fri adgang til Sneglehuset.

Læs mere om rabatten

Besøg klatreparken Gorilla Park i Svendborg og Vejle og få rabat på entréen som FDM-medlem. Prøv de forskellige klatrebaner, som består af svævebaner, tarzansving, base jumps, snowboards og meget mere. Få en herlig dag i Gorilla Park med FDM.

Læs mere om rabatten

Ta’ på opdagelse i Lille Vildmose – en ægte dansk vildmark med imponerende og uberørt natur, et unikt dyreliv og spændende kulturhistorie. Lille Vildmose er Danmarks største fredede landområde på godt 76 km2 og indeholder en naturrigdom, mange slet ikke ved, findes i Danmark. Få rabat på adgangen som FDM-medlem.

Læs mere om rabatten

Tag med FDM og besøg H.C. Andersens Hus, hvor du bliver ført tilbage til den tid, som forfatterens værker udsprang fra. Du kan også besøge H.C. Andersens Barndomshjem, hvor du får et unikt indblik i forfatterens opvækst. Få rabat på adgangen med FDM.

Læs mere om rabatten

Fyrtøjet er et kulturhus for børn, hvor H.C. Andersens eventyr formidles gennem leg, fortælling, teater og billedkunst. Få rabat på adgangen som FDM-medlem.

Læs mere om rabatten

Leder du efter en specifik rabat?