Dancover med 10 % rabat

Dancover tilbyder 10 % rabat på udvalgte opbevaringsløsninger m.m., skræddersyet specielt til dig som bilejer.

Få 10% rabat på udvalgte opbevaringsløsninger m.m. som FDM medlem.

Få din rabat her

Bliv medlem og få denne rabat

Få adgang til masser af rabatter som medlem af FDM.

Bliv medlem

Bekræft dit medlemskab af FDM og få rabatten.

Bekræft dit medlemskab

 Tilbud lige nu

Sommer outlet - spar op til 60% netop nu.


Mere om rabatten

Som medlem af FDM får du 10% rabat på en lang række særligt udvalgte varer, som specielt henvender sig til dig som bilejer. Du finder blandt andet opbevaringsløsninger, som hjælper dig med at passe ekstra godt på din bil, motorcykel, anhænger, campingvogn m.m. Det gælder Dancovers mange forskellige garagetelte, som du kan få i en lang række størrelser, så du kan opbevare din bil og meget andet. Med et garagetelt fra Dancover er din bil altid fin og ren, når du skal bruge den – og fri for sne, is, blade, kattepoter og fugleklatter. Du kan også få store garagetelte, som kan rumme både en campingvogn, en camper eller en båd. Skal det være mere enkelt, så har vi bl.a. bildækkener, så du nemt og hurtigt kan beskytte din bil mod vind og vejr. 

Vær opmærksom på, at du kun kan få de 10% rabat, hvis du går ind på Dancovershop.com via link her på siden. Din rabat bliver så automatisk fratrukket prisen, når du går videre til betaling på shoppen.

Har du spørgsmål til Dancover?

Dancover A/S er en moderne e-shop, men det betyder bestemt ikke, at vi ikke yder god, gammeldags service. Har du spørgsmål til nogle af vores opbevaringsløsninger og bilprodukter, så ring eller skriv til vores Serviceafdeling på tlf. 7026 76 20 eller denmark@dancover.com. Her sidder en række eksperter klar til at hjælpe og besvare spørgsmål både før, under og efter et køb.

Forbruger - og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med Dancover. Alle oplysninger og priser stammer fra Dancover. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 
 

Leder du efter en specifik rabat?