Bilkabuler.dk med 15% rabat

Få reperaret din bilkabule på et af bilkabuler.dk’s værksteder og få 15% i rabat.

Få 15% rabat på reparationer.

Sådan får du rabat

Husk altid at oplyse om FDM medlemskab ved henvendelse til et af vores værksteder.

Når arbejdet er udført skal du fremvise gyldigt FDM fordelskort, som værkstedet registrerer i deres system. Herefter får du udleveret en faktura fratrukket rabatten. På nogen, men ikke alle vores værksteder er det muligt at betale med betalingskort eller kontant.Mere om fordelen

Er du en af de bilejere som kører rundt i en bil med små ridser og buler – en af de småskader som irriterer øjet? Og er du en af dem der tror at skaden er besværlig og dyr at udbedre? Så kig forbi et af vores bilkabuler.dk værksteder og lad os let og ubesværet udbedre skaden. Som FDM medlem får du 15% i rabat på alle deres værksteder i Danmark.

Hvad er en bilkabule?

En bilkabule er en mindre bule, eller små ridser på en enkelt del, oftest kofanger eller skærm, som vi hos bilkabuler.dk kan udbedre og male, let og ubesværet uden at det kræver af- eller på montering.

Begræsninger

Rabatten gælder kun hos bilkabuler.dk’s værksteder og kan ikke kombineres med andre rabatkort eller loyalitetsaftaler. Husk ved alle henvendelser til et af vores værksteder, at oplyse at du er FDM medlem.

Forbruger - og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med bilkabuler.dk. Alle oplysninger og priser stammer fra bilkabuler.dk. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 

Leder du efter en specifik rabat?