Petroni Autocamper

Petroni Autocamper - salg og udlejning af autocampere
Petroni Autocamper  - lej en autocamper og kør på opdagelse i Kroatien

15 % rabat på leje af autocamper og 10% rabat på reperation, service og salg af reservedele og campingudstyr - gratis tjek af vandtæthed og fugt i autocampere og campingvogne

Sådan får du rabat

Vis dit FDM fordelskort eller lav en onlinebooking via hjemmesiden, via mail info@petroni.hr eller telefon +385 1 7777 857

Rabat på autocamper leje priserne gælder for alle sæsonpriser, uanset længden af lejen.
Bemærk: rabat på leje priserne gælder kun på selve lejedage og ikke på udgifterne til forberedelse køretøj og andre tilvalg.

Forbehold for tilgængelighed

Petroni Autocamper  - lej en autocamper og kør på opdagelse i Kroatien


Petroni er Kroatiens største udlejningsselskab for autocampere med en flåde af moderne udstyrede autocampere og campingvogne. Vi har 10 års erfaring, som er en garanti for fremragende service.

Vi har også salg af af reservedele og campingudstyr og har autoriseret reparationsservice til Dometic, Thetford i Teleco / Telair.

Petroni repræsenterer Knaus, Challenger, CI, Pössl, Rimor, Weinsberg, Bürstner i Sterckerman, telt campingvogne Trigano og tagtelte Autohome.

Overvåget parkering depot med el, vand og kemiske toiletter forsyninger. Camper parkering en nat gratis foran kontoret.

Du finder os 22 km fra Zagreb centrum, til Dubrava-Sesvete-Kobiljak. Fra motorvejen A 4 tager du afkørslen Sesvete-Dugo Selo.