Rabatter i USA & Canada

Dit FDM Fordelskort giver adgang til 164.000 steder i USA og Canada med rabat. Bl.a. Universal Studios, Amtrak, adidas Outlet Store, Six Flags parker og Gray Line Sightseeing Trips. HUSK at medbringe et særligt rabatkort til at sikre dig rabat, som du kan printe her fra siden.
Få rabat 150.000 steder i USA og Canada med dit FDM medlemskort via. samarbejdet med AAA

AAA Discounts & Rewards

 

I USA og Canada har du - som FDM medlem - adgang til 164.000 steder, hvor du opnår rabat! Disse aftaler er opnået gennem den amerikanske bilklub AAA samt den Canadiske bilklub CAA. Deres rabatprogram hedder AAA Discounts & Rewards

Hvor finder du en oversigt over alle de største rabataftaler i USA:

Klik her og få en oversigt (pdf)

Du kan også se alle 164.000 rabatter på arceurope via. linket nedenfor:

Søg i alle rabatter i USA  her

  • Du indtaster enten bynavn, stat eller postnummer, hvorefter du får en liste over rabatter det pågældende sted/område.
  • Vær opmærksom på, at nogle rabataftaler kun gælder for medlemmer af AAA/CAA og dermed ikke for medlemmer fra andre bilklubber. Hertil er der ved nogle af rabataftalerne et link til at købe Online "Shop Online Now!" og denne funktion er ligeledes forbeholdt medlemmer af AAA/CAA. For medlemmer fra andre bilklubber kan der primært fås rabat direkte ved lokationen.

Find rabatter på din kør selv-tur i USA

Du kan også benytte TripTik, Ruteplanen fra AAA til at se hvilke rabatter der er på din rute i USA.
Gå til Triptik her ( du skal være logget på som medlem for at kunne benytte ruteplanen)

OBS!

  • Desværre er det forbeholdt AAA medlemmer at benytte funktionerne "Point of Interest" og  "AAA Travel Planner", der giver mulighed for at gemme sine ruter med egne indsatte interessepunkter.
  • Det er muligt at printe sin rute man har lavet under "Directions", dog medtager den ikke indsatte interessepunkter i den printede version.

Rabat på hoteller

Som medlem af FDM kan du også opnå rabat på flere hoteller i USA.

Læs mere om bookning af hoteller i USA med Show Your Card! rabat


HUSK at printe og medbringe det særlige rabatkort til USA      

For at sikre hurtig genkendelse af det europæiske logo Show Your Card! logo hos rabatpartnerne i USA og Canada, har AAA lavet et særligt rabat papir kort til de europæiske bilklubmedlemmer, der kort beskriver at man er beretiget til at få rabat.

Print og medbring kortet og vis det sammen med dit FDM fordelskort, når du vil opnå rabat hos rabatpartnerne i USA og Canada.

Hent rabatkortet for 2018 her (PDF)

TAX Free i Texas

Internationale medlemmer kan spare stort med AAA Discounts & Rewards partnere i USA og endnu mere, når de ansøger om refundering af skatteafgiften, når de handler i Texas.
Mens de fleste stater i USA afkræver en omsætningsafgift på de varer, de har købt, kan internationale besøgende i Texas modtage en refusion på den omsætningsafgift, de har betalt. Der er over 3.000 butikker, som deltager i afgiftsgodtgørelses programmet i Texas.
Shop America's VIP Program, et AAA Discounts & Rewards program, har en udvidelse kaldet Tax Freesm Shoppingltd. Dette program hjælper internationale medlemmer til at opnå afgiftsgodtgørelsen inden de forlader Texas og USA. Det tager kun 5 minutter for kunden at behandle og TaxFree Shopping klarer resten!

Medlemmerne er forpligtet til at fremvise deres originale kvitteringer på et af de 13 tilbagebetalingscentre sammen med de varer, som de har købt samt relevante rejsedokumenter (kan findes på nedenstående link). En check eller elektronisk betaling (via PayPal), vil blive foretaget med 90 til 120 dage til enten den besøgendes egen bank eller deres hjemadresse. Rejsende vil kunne spare 65% på deres udgifter.

Komplet instruktion, steder og en liste over tilbagebetalingscentre finder du her: www.taxfreetexas.com 

Øvrigt godt at vide

Som medlem af FDM kan du besøge et af de lokale AAA-kontorer, når du befinder dig i USA. Hér kan du hente råd og vejledning om din tur i USA og mange steder kan du få kort og guides foruden at du ofte kan købe billetter til div. attraktioner. Du kan ikke kontakte AAA fra Danmark, så du skal møde personligt op på et af kontorene.

Du kan finde AAA-adresser her

Læs også om:

Rabatter i andre lande i Europa

Udvalgte rabatter i de Nordiske lande

Rabatter i New Zealand

Rabatter i Japan