Rabatter i USA

Dit FDM Fordelskort giver adgang til en række steder i USA med rabat. Bl.a. Universal Studios, Amtrak, adidas Outlet Store, Six Flags parker og Gray Line Sightseeing Trips. HUSK at medbringe et særligt rabatkort til at sikre dig rabat, som du kan printe her fra siden.
Få rabat 150.000 steder i USA og Canada med dit FDM medlemskort via. samarbejdet med AAA

AAA Discounts & Rewards

Som FDM-medlem har du adgang til en række rabatter i USA via vores søsterklub, AAA. For at få rabatterne skal ud gøre følgende:

  • Print rabatkort
  • Henvend dig på det lokale AAA kontor i USA og vis dit rabatkort

Det lokale AAA-kontor kan vejlede dig om, hvad du skal gøre for at få rabatten.

Hvis du har spørgsmål til eller oplever problemer med rabatten, skal du henvende dig på det lokale AAA kontor i USA. 

Se hvilke rabatter, du har adgang til

Særligt rabatkort

HUSK at printe og medbringe det særlige rabatkort til USA For at sikre hurtig genkendelse af det europæiske logo Show Your Card! logo hos rabatpartnerne i USA og Canada, har AAA lavet et særligt rabat papir kort til de europæiske bilklubmedlemmer, der kort beskriver at man er beretiget til at få rabat. Print og medbring kortet og vis det sammen med dit FDM fordelskort, når du vil opnå rabat hos rabatpartnerne i USA og Canada. 

Hent rabatkortet for 2018 her (PDF)

Brug AAA kontoret

Som medlem af FDM kan du besøge et af de lokale AAA-kontorer, når du befinder dig i USA. Hér kan du hente råd og vejledning om din tur i USA og mange steder kan du få kort og guides foruden at du ofte kan købe billetter til div. attraktioner. Du kan ikke kontakte AAA fra Danmark, så du skal møde personligt op på et af kontorene. 

Her finder du AAA-kontorerne

Læs også: Rabatter i andre lande i Europa